Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Vitlökspotatissallad


Recept på vitlöks potatissallad, sallad med potatis vitlök och örtkryddor.

För 4 personer:

12-16 Potatisar
1 sats ört och vitlöks creme fraiche
1 röd Lök
1 tsk Fransk senap

Färsk Persilja
Olivolja
Flingsalt
Svartpeppar

1. Skala eller skrubba potatisen, dela potatisarna i halva klyftor och olja en plåt.

2. Peppra potatisen och låt den gå på 225 grader i ungefär 25-30 minuter tills den är gyllenbrun.

3. Skala löken och skär den i ringar, finhacka även persiljan.

4. När potatisen är klar, blanda den med cremefraichen, senapen, lökringar, finhackad persilja och flingsalt.

5. Servera till förslagsvis grillat, eller vad du själv önskar!

 

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com