Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Bresaola och rödbetssallad


Recept på rödbets och bresaolasallad. Sallad med rödbetor
och bresaola.

För 4 personer:

ca 6 Rödbetor
10 skivor Bresaola
ca 200 gram Ruccola
½ Citron
½ dl Parmesan

Pinjenötter
Olivolja
Salt & Peppar

Chévrecreme

1. Börja med att koka rödbetorna i saltat vatten, ungefär 30 minuter eller tills de känns mjuka.

2. När de är klara, skala dem och dela varje i fyra delar. Bre ut en bädd av ruccola på ett stort fat.

3. Lägg ut rödbetorna, riv bresaolan i bitar över salladen samt salta med flingsalt och peppra. Vrid även över en halv citron och olivolja efter smak.

4. Precis innan servering rostar du pinjenötterna i lite flingsalt i en torr stekpanna på hög värme. Strö över salladen och servera med chévrecremen.

 

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com