Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Raviolli med Paprikasås


Recept på raviolli med paprikasås. Inspirerat
av Italien med pasta, paprika och grädde.

För 4 personer:

ca 500 gram färsk Ravioli (gör egen, eller köp färdig)
2.5 dl Matlagningsgrädde eller vispgrädde
1 Röd Paprika
1 Gul Lök
1 Vitlöksklyfta

Olivolja
Parmesan
Salt & Peppar

1. Börja med att skala och finhacka de båda löksorterna. Hacka sedan även paprikan i ganska små bitar.

2. Koka upp pastavatten. Fräs sedan löken och paprikan i lite olivolja, när de börjar mjukna, tillsätt grädden. Salta och peppra efter smak, låt sedan puttra på låg värme tills pastan är klar. Tillsätt lite av pastavattnet i såsen och blanda sedan ner raviollin i paprikasåsen, låt koka ihop någon minut. Servera sedan toppat med parmesan några stänk olivolja samt ett gott bröd.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com