Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Pasta quattro formaggio


Recept på pasta quattro formaggio, pasta med fyra ostar.
Ursprungsland Italien.

För 4 personer:

80 gram Gorgonzola
100 gram Mascarpone
50 gram Taleggio
50 gram Parmesan
2 dl Vispgrädde
Svartpeppar
Penne eller Rigatoni

1. Hetta upp en kastrull till medelvärme, dela taleggio och gorgonzola i t.ex. kuber, låt dessa sakta smälta ner i kastrullen, rör även ner mascarponen och slutligen parmesanen.

2. När ostarna börjat smälta ut, tillsätt grädden och låt allt koka upp ett kort ögonblick innan du pepprar ordentligt och serverar med pastan. Vitlöksbröd och kanske lite knaperstekt bacon gör sig bra till.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com