Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Chili och Vitlöksmarinerad Pestopastasallad


Recept på Chili och vitlöksmarinerad pesto pastasallad.

För 4 personer:

1 Burk pesto, köpt eller hemmagjord
½ Rödlök
1-2 Vitlöksklyftor
1 chilifrukt
½-1 dl Olivolja

Soltorkade tomater
Salt&Peppar
Pasta, förslagsvis fussili
Persilja

1. Koka pastan al dente. Finhacka vitlöken och chilifrukten, skrapa bort kärnorna ur
chilin, skär rödlöken i ringar. Skiva även de soltorkade tomaterna i små bitar.

2. När Pasta är färdig så häll ner den i en rymlig skål. Häll också ner Peston.

3. Blanda den finhackade vitlöken med chilin, olivolja, Persilja och salt och peppar.
Lägg i de soltorkade tomaterna och låt stå några minuter så de kan suga åt sig.

4. Häll över blandning över pastan i skålen, lägg i rödlöken och blanda runt. Låt sedan
stå kallt ett tag innan du serverar så smakerna hinner dra åt sig.

För inköpslista i mobilen, sms:a 72550: "foodetc pestopastasallad"

Kostnad 5 kr plus ev. trafikavgift

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com