Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Musslor i vitt vin och vitlök Recept på musslor i vitt vin och vitlök, från Belgien. Skaldjur.
Receptet kommer från flandern.se

2 kg blåmusslor
finhackad selleri
lök
finhackad vitlök
olivolja

1. Skrapa och rensa bort smuts från skalet på musslorna. Plocka bort musslor som gått i sönder eller är öppna. Tvätta dem flera gånger i nytt vatten.

2. Fräs upp löken, selleri och vitlök i olivolja. Låt det inte få färg. Blanda musslorna och grönsaksblandningen och peppra blandningen. När musslorna öppnas, tillför vitt vin och strö över finhackad persilja. Servera med pommes frites.


Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com