Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Stuffing recept, fyllning till kalkon och kyckling
Recept på kalkonfyllning, Stuffing, fyllning till kalkon.
Serveras med fördel till engelsk julkalkon.

För 4 personer:

6 skivor vitt Rostbröd
1 dl Valnötter eller hasselnötter
2 dl Persilja
Finhackad njure och lever från kalkonen (kan uteslutas)
1 finhackad gul Lök
1 Vitlöksklyfta
1 msk Timjan
1 paket Bacon

Salt & Peppar
Olivolja
Smör

1. Tärna brödet smått, grovhacka valnötterna och finhacka den gula och vita löken, levern, njuren, baconet samt persiljan. (Inkromet dvs. njuren och levern brukar ligga inne i kalkonen eventuellt som i en påse.)

2. Börja med att hetta upp smör och olja en stekpanna, stek sedan brödet gyllene samt salta och peppra. Tillsätt sedan övriga ingredienser och stek tills allt är relativt genomstekt.

Använd som fyllning i kalkon eller kyckling under tillagningen, eller serveras separat endast stekt vid sidan om som ett tillbehör.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com