Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Gulasch


Recept på gulasch, ungersk köttgryta. Härstammar från Ungern.

För 4 personer:

500-600 gram Högrev eller liknande
3-4 Gula lökar
2 Vitlöksklyftor

1 tsk mortlad kummin
3-4 msk paprikapulver
Salt & peppar

Ev. Gräddfil och surkål
Ris

1. Börja med att putsa köttet från fett och hinnor.

2. Finhacka vitlöken och den gula löken, som du skär i ringar.

3. Fräs köttet, efter en stund tillsätter du löken och alla kryddorna.
Låt puttra i 2-3 timmar.

4. Servera, gärna tillsammans med ris, gräddfil, surkål, sallad och ett gott bröd.

 

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com