Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Deviled eggs


Recept på deviled eggs, devilled eggs, djävuls ägg från Usa.

För 4 personer:

ca 8 Ägg
2 dl Majonnäs (gärna egen)
ca 2 tsk Fransk senap
1 Röd Chili

Tabasco
Flingsalt
Paprikapulver

1. Hårdkoka äggen, låt dem sedan kallna och skala dem.

2. Dela äggen på längden och gröp försiktigt ur gulan. Blanda den i en skål tillsammans
med majonnäsen (gör grunden till aioli, blanda med senap, några stänk tabasco, flingsalt och en halv finhackad chili)

3. Lägg i blandningen i ägghalvorna igen, skär sedan små bitar av chilin och sätt som små
djävulshorn i gulan. Pudra över paprikapulver och servera.

 

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com