Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Choripan


Recept på Choripan, grillad smörgås med Chorizo och chimichurri med sitt ursprung i främst Argentina men också Bolivia, Kuba, Chile, Uruguay, Sydamerika.
Kan även varieras med majonnäs istället för chimichurri, vanligt i t.ex. chile och uruguay, men även vanligt i Usa.
För en " maripoza " eller fjäril, dela korvarna på längden.

För 4 personer:

4 Chorizo-korvar
4 Bröd (baguette eller pain riche förslagsvis)

Olja
Chimichurri

1. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek korvarna ett par sidor på varje minut. Det går givetvis även bra att grilla dem.

2. Skär upp bröden och stek eller grilla även dem så de blir lite knapriga på insidan. Täck sedan ena botten med chimichurri och toppa med en korv.
Lägg på ett ytterligare bröd, kläm ihop och servera.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com