Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Spaghetti aglio olio pepperoncino


Recept på Spaghetti aglio, olio pepperoncino, Spaghetti med vitlök och chili med sitt ursprung i Italien.

För 4 personer:

3-4 Vitlöksklyftor
en mild chilifrukt alt. chilipasta t.ex. sambal oelek
spaghetti
flingsalt/salt&Peppar
Parmesan
Olivolja

Ev. Ruccola

1. Börja med att koka Spaghettin al dente.

2. Stek sedan finhackad vitlök och chilifrukt med urskrapade kärnor eller sambal i olivoljan i en ganska het stekpanna, dock utan
att vitlöken blir brun.

3. Vänd sedan ner spaghettin plus eventuellt ruccola och salta
och peppra ordentligt!

4. Toppa slutligen med Parmesan och ät!

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com