Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Toast med chévre, pinjenötter och honung

Recept på toast med chevre, chévre samt pinjenötter och honung.

För 4 personer:

4 rostbröd
4 centimetertjocka skivor Chévreost

flytande Honung, gärna akacia
1/2 dl Pinjenötter

Salt & Peppar
Olivolja
Ruccolasallad

1. Skär rundlar av bröden, använd t.ex. ett glas.

2. Olja en stekpanna och stek bröden gyllenbruna på relativt hög värme.

3. Skiva chévren i fyra centimetertjocka skivor och lägg på bröden, låt sedan stå i ugn tills
osten smält en aning. Rosta pinjenötterna i torr panna tillsammans med lite salt, servera sedan
toastarna med pinjenötterna på en bädd av ruccola samt ringla honung över.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com