Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Brysselkål recept, brysselkål med rostade mandlar


Recept på brysselkål med rostade mandlar. Serveras med fördel
exempelvis till engelsk julkalkon eller dylikt.

ca 500 gram tinad eller färsk Brysselkål
3 msk Mandelflagor

Smör
Salt & Peppar

1. Koka brysselkålen i ungefär 10 minuter i lättsaltat vatten.

2. Hetta upp smöret, när det börjar bubbla så tillsätt brysselkålen, och låt steka tills den fått en aning färg.

3. Tillsätt mandelflagorna och låt bli gyllenbruna, var försiktig så de inte bränns.

Serveras till brittisk julkalkon.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com