Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Hamburgare med brieost och bacon


Recept på Hamburgare med brie och bacon, Burgare med brieost.

För 4 personer:

600 gram Köttfärs
1 Ägg
1 Brieost
1 paket Bacon
2 dl Majonnäs
50-100 gram Blandad sallad (gärna ruccola)
4 Salt gurkor
4 Rostbröd
1 Rödlök

Salt & Peppar
Olja

1. Börja med att blanda köttfärsen med ägget, salta och peppra ordentligt.

2. Forma färsen till hamburgare och stek sedan på hög värme, gärna i grillpanna tills de fått fina ränder. Sänk värmen och låt genomstekas på medelvärme.

3. När biffarna börjar bli klara så lägg på en rejäl bit brieost på varje och låt smälta. Stek baconen i hela skivor knapriga. Skiva salt gurkan på längden samt strimla rödlöken.

4. Bred majonnäs på bröden, lägg sedan på sallad och lök, på det lägger du en hamburgare, toppa med baconet och saltgurkan. Servera med klyftpotatis och gärna en kall öl.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com