Klicka här för att komma tillbaka till Foodetc.se
Klicka här för recept och matrecept Klicka här för mat från världen Klicka här för recept och matrecept för högtider och fest Klicka här för mer information om Foodetc.se

Här finns alla våra recept samlade.
Sitemap

Bresaola med citron och parmesan


Recept på bresaola med citron och parmesan, Perfekt buffémat,
t.ex. till studentskivan, skolavslutning eller midsommar. Med inspiration av Italien.

För 4 personer:

ca 12 skivor Bresaola (lufttorkat nötkött)
1 Citron
Parmesan
Pinjenötter

Ev. Ruccola för garnering

1. Lägg ut bresaolan omlott på ett serveringsfat, riv citronskal och hyvla parmesanost över.

2. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de börjar bli gyllene, häll då över bresaola fatet och servera. Toppa eventuellt med ruccolasalladen.

Här finns alla våra rese och matreportage samlade. Scandinavian food and recipes.

Mat i olika världsdelar
Europa
Asien
Afrika
Sydamerika
Nordamerika
Oceanien
Skandinavien (engelska)

Alla våra recept
Recept 1
Recept 2
Recept 3
Recept 4
Recept 5
Recept 6
Recept 7
Recept 8
Recept 9
Recept 10
Follow our new food, travel, recipes and cooking blog Foodetccooks.com